Продавець Приватна сертифікована обсмажка кави для кав'ярень та вам додому розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
296 відгуків
Смажимо каву для кав'ярень та вам додому
+380 (63) 428-42-42
Кошик

Декаф Колумбія Шугаркейн – смачний лот кави без кофеїну! 500г

506 ₴

  • В наявності
  • Код: КР6.1
Декаф Колумбія Шугаркейн – смачний лот кави без кофеїну! 500г
Декаф Колумбія Шугаркейн – смачний лот кави без кофеїну! 500гВ наявності
506 ₴
+380 (63) 428-42-42
Кава, аксесуари бариста, хімія
+380 (63) 428-42-42
Кава, аксесуари бариста, хімія
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Смакові характеристикі:
Кислотність - 3
Гіркуватість - 2
Солодкість - 4
Насиченість - 3
 

Склад - арабіка
 

Сортовий різновид - Caturra, Castillo
 

Спосіб обробки - Шугаркейн декаф
 

Регіон - Попаян, Каука
 

Ферма - різноманітні дрібні хазяйства
 

Бали Q-грейдера - 84
 

Аромат - вершковий
 

Букет смаку - груша, сушене яблуко, тростинний цукор
 

Післясмак - середній по часу, узвар
 

Тіло - легке

Декаф Каука Шугаркейн – смачний лот кави без кофеїну!

Регіон походження кави

Колумбійський департамент Каука розташований у південно-західній частині країни, омивається Тихим океаном на заході. Багато річок перетинають Кауку, Центральний хребет Анд проходить через департамент. Столицею є місто Попаян, а населення Кауки розповсюджене по сільській місцевості на високогір’ї та долинах.

Виробляють каву переважно дрібні фермери з менш ніж 1,5 га землі та в середньому 4000–6000 кавових дерев. Ґрунт у регіоні вулканічний, а клімат має великий добовий перепад завдяки вітрам, що дмуть з плато в горах. Це створює умови для вирощування високоякісної арабіки.

 

Пряма мова засновника Cofinet – Карлоса Арсіли:
«Люди завжди питають мене, чим ми відрізняємося від посередників. Я відповідаю: насамперед ми фермери, а вже потім експортери. Ми маємо однакові з виробниками потреби, тому розуміємо їх краще, ніж будь-хто інший, — каже Карлос. — Крім цього, ми беремо участь у кожному етапі цього ланцюжка, бо цінуємо якість. Тому контролюємо процес від збирання ягід на фермі до прибуття кави до обсмажчика».

Процес декофеїнізації.

Ця регіональна суміш кави без кофеїну була отримана від дрібних виробників у регіоні Каука в Колумбії. Кава Caturra та Colombia пройшла традиційну миту обробку і була висушена в параболічних сушарках перед тим, як декофеїнуватися за допомогою компанії Descafecol на їхньому підприємстві в Каука.

Етилацетат отримують шляхом етерифікації між етиловим спиртом, який отримують шляхом бродіння цукрової тростини, та оцтовою кислотою.

 

Descafecol використовує тільки етилацетат і високогірну джерельну воду в процесі декофеїнізації. Зелену каву занурюють у воду та етилацетат, під час якого етилацетат зв’язується з кофеїном у каві та починає вимивати його із зеленого насіння. Розчин промивають і процес повторюють до досягнення мінімального рівня видалення кофеїну 97%. Нарешті зелену каву обробляють парою, щоб видалити залишки етилацетату з насіння.

Безпечність кави без кофеїну.

Звичайна чашка кави містить близько 95 міліграмів кофеїну, тоді як чашка кави без кофеїну містить приблизно 2-4 міліграми кофеїну. Але існує багато міфів на тему небезпеки кави без кофеїну через розчинники які використовують у процесах декофеїнізації. Постійне використання розчинників викликало занепокоєння споживачів кави, які піклуються про своє здоров’я. Управління з контролю за продуктами й ліками (FDA) у Сполучених Штатах Америки дало цим розчинникам зелене світло в 1985 році, заявивши, що ризику для здоров’я від декафу нема. А це організація з найбільш суворими нормами у світі безпеки харчування. Витримка зі збірника стандатів FDA під назвою «Вторинні прямі харчові добавки, дозволені в продукції для споживання людиною»: «Етилацетат (реєстраційний номер CAS 141–78–6) можна безпечно використовувати в харчових продуктах…..(b) Добавка використовується відповідно до чинної належної виробничої практики як розчинник для декофеїнізації кави та чаю. »

Тобто всі міфи про небезпеку кави без кофеїну це просто вигадки. Контрольований на етапі виробництва продукт не несе небезпеки. А з контролем у Descafecol все на найвищому рівні, ось кількість сертифікацій отриманих підприємством
 

Смак

По смаку навіть важко повірити що п’єш каву без кофеїну. Соковита груша з сушеним яблуком, легке тіло. дуже солодка та округла.

Підсумок

Декаф Каука Шугаркейн. Шугаркейн процес забезпечує найбільш смачний декаф – це ми впевнено стверджувати після багатьох років роботи. Ми впевнені що, якщо ви когось пригостите цією кавою і не скажете що вона без кофеїну, то людина про це може і не здогадатися.

Це чудовий вибір для людей, які хочуть насолоджуватися смаком кави, але з різних причин уникають кофеїну. Існує кілька способів декофеїнізації кави, і один з найпоширеніших та безпечних – митий спосіб. Давайте розглянемо його детальніше.
Що таке митий спосіб декофеїнізації?
Митий спосіб, також відомий як Swiss Water Process, є одним з найбільш екологічно чистих методів видалення кофеїну з кавових зерен. Він не передбачає використання хімічних розчинників, що робить його безпечним для здоров'я та навколишнього середовища.
Переваги митого способу декофеїнізації:
 * Безпека: Не використовуються хімічні розчинники, що робить каву безпечною для споживання.
 * Збереження смаку: Максимально зберігається природний смак та аромат кави.
 * Екологічність: Процес є екологічно чистим та не завдає шкоди навколишньому середовищу.

Став чайник – часи несмачної кави без кофеїну минули!

Характеристики
Основні
Міцність кавиСередня
ВиробникCAS
Вага500 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 506 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner