Продавець Приватна сертифікована обсмажка кави для кав'ярень та вам додому розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
296 відгуків
Смажимо каву для кав'ярень та вам додому
+380 (63) 428-42-42
Кошик

Кава Колумбія в зерні або мелена 3кг

2 594 ₴

  • В наявності
  • Код: KC4.3
Кава Колумбія в зерні або мелена 3кг
Кава Колумбія в зерні або мелена 3кгВ наявності
2 594 ₴
+380 (63) 428-42-42
Кава, аксесуари бариста, хімія
+380 (63) 428-42-42
Кава, аксесуари бариста, хімія
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Колумбія на сьогоднішній день є четвертою за величиною країною виробником кави. Її випереджають такі країни, як В'єтнам і Індонезія, які виробляють переважно робусту. Але якщо говорити про арабіці, то Колумбія тримає незаперечна друге місце після Бразилії.

В Колумбії кава вперше почали вирощувати в комерційних цілях, у середині 1830-х років і протягом ХХ століття був головним експортним товаром країни. Гірський рельєф і кілька тропічних мікро-кліматів подарували Колумбії ідеальні умови вирощування.

Економічний потенціал

У країні близько 875 000 га засаджено кави. Основний сортовий кави, який вирощується, включаючи Катурра, Тіпіка, Марагоджип і Табі. У Колумбії більш ніж пів мільйона кооперативів - виробників кави, які розташовані в 590 містах і 14 головних кавових регіонах - Наріньо, Каука, Мета, Уїла, Толима, Куиндио, Кальдас, Рисаральда, Антиокия, Валье, Кундинамарка, Бояк, Сантандер і Норте-де-Сантандер.

У загальній складності два мільйони колумбійців залежать від кави, який в свою чергу займає 12,5% ВВП у сільському господарстві. Кава є важливим джерелом іноземних надходжень та 75% продукції експортується по всьому світу.

Способи обробки

Традиційно стиглі плоди обробляються з допомогою митого методу. Хоча в останні 15 років Центр дослідження кави (Cenicafé) розробив екологічну систему, яка використовує дуже мало води, зменшує забруднення місцевих водних джерел на 90% і знижує витрату води на 95%. Це сухий спосіб варіння вже довели свою надійність не тільки в збереженні еко-системи, але також у забезпеченні постійного якості кави. Дрібні фермери для сушіння кавових ягід і подальшої обробки, використовують плоскі дахи своїх будинків (або «Элваш»).

В Колумбії кави збирають практично круглий рік в залежності від регіону. Основний урожай доводиться з жовтня по лютий. Існує також друга хвиля (або «mitaca») збору врожаю через кілька місяців.

Характеристики
Основні
Вага3000 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 594 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner