Продавець Приватна сертифікована обсмажка кави для кав'ярень та вам додому розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
296 відгуків
Смажимо каву для кав'ярень та вам додому
+380 (63) 428-42-42
Кошик

Кавога Бусінде митий спешелті лот кави з Бурунді 1кг

890 ₴

  • В наявності
  • Код: КС78
Кавога Бусінде митий спешелті лот кави з Бурунді 1кг
Кавога Бусінде митий спешелті лот кави з Бурунді 1кгВ наявності
890 ₴
+380 (63) 428-42-42
Кава, аксесуари бариста, хімія
+380 (63) 428-42-42
Кава, аксесуари бариста, хімія
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Смакові характеристикі:
Кислотність - 4
Гіркуватість - 3
Солодкість -  4
Насиченість - 4
 

Склад - арабіка
 

Сортовий різновид - Bourbon
 

Спосіб обробки - митий
 

Регіон - Гахомбо, Каянза
 

Ферма - Businde

Бали Q-грейдера - 84

Бурунді – це невелика держава, що не має виходу до моря, на перехресті Східної та Центральної Африки, на гребні вододілу Ніл-Конго. Затиснуте між Руандою, Демократичною Республікою Конго та Танзанією, Бурунді має чудове озеро Танганьїка на більшій частині свого західного кордону.Бурунді має ідеальну місцевість для вирощування кави з регіонами вирощування, розкиданими в центральних і північних областях.
 

Станція обробки Busіnde: 

Заснована в 2015 році Matsitsi Trading Coffee SU (MATRACO), компанія, метою якої є виробництво та просування спешелті кави, розвиток сільської місцевості на основі виробництва спешелті кави, стимулювання сільськогосподарського скотарства, сприяння справедливої торгівлі, природного балансу та захисту навколишнього середовища. 

Пан MATSITSI, власник MATRACO, є виробником кави з понад 10 000 кавових дерев. Його бізнес має 3 мийні станції, 2 з яких діють у провінції Каянза (одна з яких Businde), і 1 станція будується в провінції Муїнга.

Matraco входить до лігі найкращих виробників кави Бурунді. 

У 2018 році вони отримали нагороду Cup of Excellence разом із кавою бал 87,46. Нею був нагороджений митий Бурбон з мийної станції Businde у Гахомбо, Каянза.

Cup of Excellence – найпрестижніший конкурс та аукціон високоякісної кави.


Кавога Бусінде. Обробка та контроль якості.
 

ЯКІСТЬ ЗБОРУ ВРОЖАЮ Вишні зібрані в належній зрілості; відбираються тільки червоні та повністю стиглі ягоди. Кава транспортується на мийну станцію в день збору.

КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ЯГІД Процес контролю якості починається з відбору ягід. Спочатку в контейнерах для сівалок перед приймальною кімнатою і вдруге під час зважування. Персонал оцінює якість ягід — закуповується тільки кава найкращої якості.

ДЕПУЛЬПАЦІЯ Машини для видалення м’якоті необхідно добре обслуговувати, контролювати та регулярно чистити. В сезон вони працюють 24 годин без зупинки. Після депульпації ягоди потрапляють на сито, що коливається, і легкий потік води, який повільно пропускає зерна через пристрій попереднього сортування та поділяє їх на три категорії по щільності: A1, A2 та A3. A1: Найкраща якість. Ці зерна високої щільності потонуть.A2: Хороша якість із меншою щільністю; зерна занурені у воду.A3: Зерна низької щільності плавають угорі. Зерна звільнюють від м’якоті протягом 11 годин після збору, щоб забезпечити високу якість.

ФУРМЕНТАЦІЯ – найделікатніший і важливий етап у виробництві якісної кави. Процес займає в середньому 12 годин.
МИЙКА ТА ГРЕЙДІНГ Коли бродіння проходить повноцінно, промивання є легким процесом. Ефективність промивання перевіряють, розминаючи зернятко в руці: шматочки повинні хрумтіти. Градуювання A1, A2 та A3 при депульпації допомагає класифікувати ферментовану каву на 4 категорії: A1, A3B, A3V, A4

ЗАМОЧУВАННЯ Замочування є неодмінною частиною бродіння, щоб позбавити зерна від більшої частини слизу. Це покращує та гомогенізує колір кави, і займає в середньому 16 годин. Повний цикл проходить лише кава А1. Після закінчення градуювання місткості для замочування заповнюють свіжою водою.

ЗЛИВ, ПОПЕРЕДНЯ СУШКА ТА ФІНАЛЬНА СУШКА Далі йде зціджування, попередня сушка і сушка. Після зливу зерна сушать на спеціальних столах попереднього сушіння з хорошою циркуляцією до нижньої частини вологих шарів кави. Відціджування і попереднє сушіння займає 3-6 годин. Потім боби належним чином сушать на вулиці (якщо сонячно) на плоских столах протягом 10-12 днів. За поганої погоди цей процес може тривати до 3 тижнів. 08. ПЕРЕВІРКА ЗАВЕРШЕННЯ СУШІННЯ ВОЛОГОМІРОМ Зразки кави А1 регулярно контролюються на вологість. Це також допомагає передбачити, скільки часу триватиме висихання. Зерна нижчої перевіряються окремо шляхом їх дегустації.

Щоб отримати каву високої якості треба чимало попрацювати.

Смак

Багато темних ягід, насичений смак, гарний баланс кислотності та солодких смаків. При цьому тіло легке та прозоре. Чорнослив на післясмаку.


Інформація для замовлення
  • Ціна: 890 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner