Курс бариста "Базовий"
Тривалість курсу: 1 день (5 годин).
Вартість: 50 $ за одну особу, 90 $ за двох осіб, 120 $ за трьох осіб.
Клас обладнаний усіма необхідними аксесуарами та обладнанням. У вартість включено навчання та всі витратні матеріали.
СТРУКТУРА КУРСУ:
1. Професійне обладнання сучасного кафе.
Кавомашини (основні вузли та деталі) та кавомолки. Догляд обладнання. Необхідний інвентар та вимоги до нього. Оптимальний асортимент посуду, його об'єм, властивості та характеристики.
2. Кава
Шлях кавового зерна. Походження, збір, обробка та обсмажування. Умови та терміни зберігання, правила поводження з кавовим зерном, основні вимоги до зовнішнього вигляду та смаку кави.
3. Вода
Властивості та якість води для еспресо.
4. Практична частина
Приготування еспресо: робота з кавомолкою, налаштування помелу для ідеального еспресо, утрамбування (темпінг). Приготування класичного есперсу.
Лате-арт базові навички: збивання молока, основи приготування капучіно, латте. Практичні заняття.
Після проходження курсу учням вручають Диплом про те, що він закінчила курси бариста від Київської Міської Ростерії.
Основні | |
---|---|
Тривалість | 5 час |
Стаж викладача/наставника | 8 років |
- Ціна: Ціну уточнюйте