Алкалізований какао-порошок без домішок. М'який, насичений смак, знайомий з дитинства. Колір какао темно-коричневий, яскравий, іноді навіть червонуватий. Какао-попрошок використовується для приготування какао-напоїв, кондитерських глазурей, цукерок, випічки, тортів тощо.
Спосіб приготування какао-напою:
Алкалізований какао не потрібно варити, достатньо просто залити гарячою рідиною (натуральним або рослинним молоком, водою). Дві столові ложки какао покласти в чашку, додати 50 мл рідини, ретельно розмішати порошок з рідиною, щоб у напої не було грудочок. Потім постійно помішуючи влити ще 200 мл підігрітої рідини. Можна додати цукор за смаком. Щоб додатково розкрити аромат какао в напій можна додати дрібку ванільного цукру.
Склад: Какао-порошок, алкалізований, 20-22% жирності.
Строк придатності 12 місяців.
Країна-виробник: Нідерланди.
| Основні | |
|---|---|
| Вага | 500 г |
| Країна виробник | Україна |
| Тип | Какао-порошок |
| Упаковка | Дой-пак |
| Жирність | 20 % |
- Ціна: 490 ₴



